Anlık Bildirim

Google Nexus tableti ile ilgili iddialar çoğalıyor


Google'ın kendi markasını taşıyan yeni tableti hakkında son günlerde pek çok iddia gündeme gelmeye başladı. Genel olarak 7 inçlik ekran ve 199$ fiyat etiketi etrafında yoğunlaşan iddialara bir yenisi eklendi.

The Verge sitesinin Google'daki kaynaklarından elde ettiği bilgiye göre firma önümüzdeki aylarda 7 inçlik bir tablet için planlara başladı. Nexus logosunu taşıyacak olan tablet için 199$'lık seviye öngörülüyor.

Daha önce ASUS'un Nexus tablet için Google ile işbirliğine gittiği ve Mayıs ayında 199$'dan satışa sunulacağı şeklinde bilgiler gelmişti.

Android&Me sitesi tarafından tedarik zincirine dahil ABD'li bir firmaya dayandırılan bilgilerde ise fiyat etiketinin 149$'a kadar düşebileceği belirtiliyor. ASUS'un bütçe dostu olarak tasarladığı MeMO Pad 370T modelindeki Tegra 3 işlemcisini çift çekirdekli bir varyantı ile değiştirmesi buna delil olarak gösteriliyor. Nexus tableti 370T modelinin izlerini de taşıyabilir.

Google işletim sistemi ile 10 inçlik tablet pazarında iPad rekabetine giren pek çok tablet üreticisi iddialı konuma gelmekte başarılı olamadı. Ancak modifiye bir arayüz ve rekabetçi fiyata sahip, kendi uygulama mağazası yüklü 7 inçlik Kindle Fire tabletiyle kısa sürede üreticiler arasında ilk üçe giren Amazon'un bu başarısı Google için de yol gösterici oldu ve şansını 7 inçlik pazarda denemeye karar verdi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim