Anlık Bildirim

Google Play'de ön kayıt dönemi başlıyor

Uygulama mağazalarında en çok merak edilen şeylerden birisi popüler yapımların ne zaman piyasaya çıkacağı olmuştur. Genelde haber veya söylenti şeklinde olduğu için kullanıcıların mağaza üzerinde bir bilgi edinebilmeleri de mümkün değil. 

Bazı geliştiriciler beta sürümü şeklinde programlar hazırlayıp kullanıcıları davet ediyordu. Ancak Google Play mağazası yeni bir sistemle kullanıcıların bu merakını gidermeye çalışacak. 

Glu Mobile firmasının Terminator Genisys: Revolution oyunu ile başlayan ön kayıt sistemi, kullanıcının oyun kullanıma sunulduğu anda haber almasını sağlıyor. Ayrıca uygulamanın bilgi sayfası da daha erken bir zaman diliminde yayımlanmış oluyor. 

Ön kayıt sisteminin geliştiriciye avantajı ise uygulama yayımlandığı anda tüm kayıtlı kullanıcılara haber göndererek ilgiyi canlı tutma imkanı olması. Böylece yayımlandıktan hemen sonra indirme sayaçları çalışmaya başlayacak. 

Glu Mobile firmasının yaz aylarında gösterime girecek Terminator Genisys filmine paralel olarak hazırladığı Terminator Genisys: Revolution oyunu ise üçüncü şahıs kamerasından oynanan bir aksiyon oyunu. 2028 yılında John Conner olarak Skynet hapishanesinden kaçmanız ve yüzlerce görevde isyancı kuvvetler adına makinelere karşı savaşmanız konu ediliyor. 





Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim