Anlık Bildirim

Google, Timely Alarm uygulamasının arkasındaki Bitspin firmasını satın aldı

Google, Timely Alarm uygulamasının arkasındaki Bitspin firmasını satın aldı

Teknoloji devlerinin yenilikçi küçük firmaları satın almalarına sık sık şahit oluyoruz. Bu konuda son hamle ise Google'dan geldi. Android ekosisteminin en beğenilen alarm uygulamaları arasında yer alan Timely Alarm Clock, Google'ın da dikkatini çekti ve geliştirici firma Bitspin'i satın almasına neden oldu. 

Bir dönem Zürih'te okuyan üniversite öğrencilerinin kurduğu Bitspin, sitesinden satın alma olayını duyurdu ve Google kampüsünün önünde çekilmiş bir fotoğraflarını yayınladı. Ayrıca Timely Alarm Clock uygulamasının yayında kalmaya devam edeceği de açıklandı.

Google'ın Bitspin'i neden satın aldığı açıklanmadı ancak firmanın elindeki teknolojilerin Android işletim sisteminin varsayılan alarm uygulamasına entegre edilebileceği tahmin ediliyor. Google Android 4.2 ve 4.4 sürümlerinde alarm uygulaması önemli değişikliklere uğramıştı.

Uygulama normalde ücretsiz ancak bazı ögeleri ücretli olarak sunuluyordu. Google satın alma şerefine uygulamanın ücretli olan tüm ögelerini ücretsiz hale getirdi. 

Timely Alarm Clock basit kullanıcı tecrübesi ve bulut üzerinden cihazlar arası senkronizasyon özellikleri ile ön plana çıkıyordu. Ayrıca sürükleyerek alarm oluşturma, titizlikle bestelenmiş alarm tonları, kullanıcının cihazını eline aldığını algılayarak sesi kısma, tüm cihazlarda alarmı devre dışı bırakma gibi farklı özellikleri de mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim