Anlık Bildirim

Google stok email uygulamasını Android için yayımladı



Google stok email uygulamasını Android için yayımladı

Stok Android arayüzünde yer alan ögeleri yavaş yavaş bağımsız uygulama olarak yayımlamaya başlayan Google için sıra email uygulamasına geldi.

Google bugüne kadar kamera, ajanda, Hangouts gibi pek çok uygulamasını Android kullanıcılarına sundu. Böylece kullanıcılar bu uygulamaları güncellemek için genel bir sistem güncellemesine ihtiyaç duymuyor ve Google da stok Android tecrübesini herkese yaşatmış oluyor. Benzer bir stratejiyi Sony ve HTC de izliyor.
Google stok email uygulamasını Android için yayımladı
 
KitKat ile birlikte güncellenen email uygulaması an itibariyle Android 4.4 ve üzeri cihazlar için kullanılabiliyor. Ancak şimdilik Nexus cihazları ve Play Edition sürümleri email uygulamasını kullanabiliyor. Sonrasında diğer modeller için de uygulamanın kullanıma açılması bekleniyor. HTC One M7 Google Play ve Samsung Galaxy S4 Google Play sürümleri bu listenin dışında kalıyor. 

Uygulama ile sadece Gmail hesabı değil, Hotmail, Yahoo, Outlook, Yandex gibi pek çok üçüncü taraf mail hesabı da uygulama içerisinden yönetilebiliyor. Uygulama Nexus ve Play Edition cihazları için bir güncelleme olarak sunuldu ve bazı performans iyileştirmeleri de içeriyor. 



 
Google stok email uygulamasını Android için yayımladı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim