Anlık Bildirim

Gresso, Cruiser Air Black telefonunu 1,700 dolardan satışa sundu


Lüks telefon ve aksesuar üreticisi Gresso, yeni Cruiser Air Black telefonunu satışa sundu. Symbian S40 işletim sistemine sahip bu cihazdan yalnızca 555 adet üretilecek. 
Tek parça halindeki dayanıklılığı yüksek ince alüminyum alaşımdan imal edilen cihaz, ön ve arkasındaki sıkıştırılmış cam plakalarla zenginleştirilmiş. Alüminyum kasa, saatlerce tek bir usta tarafından yontuluyor. Sonrasında bu dekoratif kaplamayı oluşturabilmek için anotlanan alaşım, mat siyah renge bürünüyor ve oldukça sağlam hale geliyor. Her bir cihaz, kasanın sağ kısmına kazınan bir numarayla özelleştirilmiş oluyor.
Cihazın sahip olduğu yuvarlak 21 tuş ise; mat çeliğin alüminyum kasaya benzer şekilde işlenmesi ile oluşturulmuş. Bu materyallerin uçak endüstrisinde de kullanıldığı ve dış etkilere karşı yüksek dayanıklılıkta olduğunun altı çiziliyor.
2 inç 320 x 240 piksel çözünürlüklü ekran, 30MB dahili hafıza, 2GB'a kadar microSD desteği, 2MP kamera, Bluetooth ve 860mAh pile sahip olan Cruiser Air Black, 1,700$ fiyat etiketiyle satılmaya başladı. Sınırlı sayıdaki ürünler, Gresso'nun resmi internet sitesi üzerinden satın alınabilir. 555 ürünün dağıtımı Ağustos'ta başlayacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2552 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim