Anlık Bildirim

Günlük uygulaması Day One, iOS 7 desteğine kavuştu

iOS platformunun ödüllü günlük oluşturma uygulamalarından Day One, yayınlanan 1.12 güncellemesiyle iOS 7 desteğine kavuştu.
Kişilerin günlük olarak akıllarından geçen her şeyi, yaşadıklarını ve gördüklerini metin ya da fotoğraf temelli olarak kayıt altına almasına imkan sağlayan Day One uygulaması, farklı sosyal ağlar ile entegre bir şekilde çalışabiliyor ve GPS temelli işaretleme yapabiliyor. Yayınlanan 1.12 güncellemesiyle iOS 7 ile 64-bit işlemcilere destek vermeye başlayan ve aynı zamanda bu yeni işletim sistemine uygun bir ara yüze kavuşan uygulama, Apple'ın yeni cihazlarında yer alan M7 işlemci birimiyle günlük olarak adım sayabiliyor, forecast.io kaynağından hava durumu bilgisi alabiliyor, iPhone 5s ile aktivite verilerini otomatik olarak takip edebiliyor ve yapılan girişlere çalan müziklerin bilgilerini ekleyebiliyor. Ayrıca birçok hata çözümü ve performans yeniliği de yapılan Day One, artık daha kullanıcı dostu bir yapı sunuyor.
iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarla uyumlu olarak kullanılabilen Day One uygulamasına 8,99 TL fiyat etiketiyle buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim