Anlık Bildirim

HTC, Desire HD modeline ICS güncellemesi vermemesinin nedenini açıkladı


Uyumlu tüm akıllı telefon modellerini Android 4.0 Ice Cram Sandwich sürümüne güncellemeye başlayan HTC'nin Desire HD modelini güncellemeyeceğini açıklaması eleştirilere neden olmuştu. Firma Desire HD modeline neden güncelleme veremediklerini açıkladı.

Resmi blogundan bir duyuru yapan HTC, Desire HD modelinde depolama belleğinin bölümlenmesinden kaynaklanan Android 4.0 için yer yetmeme durumunun meydana geldiğini belirtti. 

Güncellemeyi kurmak için tüm kullanıcı verilerinin silinerek yeniden bölümleme yapılması gerektiğini ifade eden HTC, profesyonel kullanıcılar için bu bir sorun teşkil etmese de, standart kullanıcı için bunun istenmeyen bir durum olduğunu vurguluyor. Güncelleme yüklendiğinde bazı teknik sıkıntılar da meydana gelmiş. Android 4.0 güncellemesinin küçültülmesinin de fonksiyonellik açısından uygun olmayacağını düşünen HTC bu nedenle Desire HD modelini liste dışı bırakmış.

Bununla birlikte Desire HD için bağımsız geliştiriciler tarafından yayınlanan Android 4.0 ROM'ları rahatlıkla bulunabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5798 kez okundu.
27 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim