Anlık Bildirim

HTC, Facebook'tan Eylül ayındaki etkinliğinin duyurusunu yaptı


2011 yılı için dördüncü çeyreğe doğru girerken üreticiler yeni yıl öncesi son ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunlardan birisi de Apple ile patent savaşı veren HTC.

HTC İngiltere, Facebook sayfasından 1 Eylül tarihinde Londra’da halka açık bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. HTC etkinliğe "partiye katılın" ve "sıradakinin ne olduğunu görün" şeklinde ibarelerle halkı davet ediyor. 

Bu ibareler HTC’nin etkinlikte yeni modellerini tanıtabileceği şeklinde spekülasyonlarına neden oluyor. Çünkü son dönemlerde HTC’ye ait bazı akıllı telefon ve tablet modellerinin bilgileri internete sızdırıldı.

1.5GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 4.3 inç 540 x 960 piksel çözünürlüğünde qHD ekran, 1GB RAM, 8MP arka/2MP ön kamera ve Bluetooth 3.0 sunacağı iddia edilen HTC Ruby,

800MHz hızında çalışan tek çekirdekli işlemci, Android 2.3.4 işletim sistemi, Sense 3.5 arayüzü sunacağı iddia edilen HTC Bliss,

4.3 inç 1280 x 720 piksel HD çözünürlükte ekran, 1.5GHz hızında çift çekirdekli Qualcomm işlemci, Adreno 220 grafik birimi, 1GB RAM, 8MP arka / 2MP ön kamera, HTC Sense 3.5 arayüzü, Android 2.3.4 işletim sistemi ve Beats by Dr.Dre teknolojisi özelliklerine sahip olduğu iddia edilen HTC Vigor,

10 inç ekran, 1.5GHz hızında çift çekirdekli işlemci, 8MP kamera sunacağı iddia edilen HTC Puccini bu etkinlikte tanıtılması beklenen modeller.

Beklentinin bu derece artmasının sebebi HTC’nin son halka açık etkinliğinde Sensation modelinin tanıtımını yapmış olması. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim