Anlık Bildirim

HTC, Jelly Bean güncellemesi için en az 512MB RAM miktarına ihtiyaç duyduğunu açıkladı


Akıllı telefon üreticilerinin Android 4.1 Jelly Bean güncelleme dağıtımı devam ederken, HTC bazı modelleriyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Sık sorulan sorular kısmını güncelleyen HTC, Android 4.1 güncellemesinde hangi şartlara göre hazırlık yaptıklarını açıkladı.

HTC One X ve HTC One S kullanıcıları güncelleme listesinde ilk sıradan kendisine yer bulmuştu. Serinin diğer modeli One V ve giriş seviyesi modeli Desire C kullanıcıları da Android 4.1 ve Sense 4+ güncellemesi için firmayı soru yağmuruna tutuyordu. HTC, Jelly Bean güncellemesi için en az 512MB RAM miktarı gerektiğini belirtti. Bu bakımdan bu iki model liste dışında kaldı. Bunun haricinde hangi modellerin güncelleme alamayacağı ilerleyen günlerde duyurulacak.

2011 yılındaki modeller için de Jelly Bean imkanı araştırılıyor. Güncelleme verilmeyen modeller bununla birlikte önemli yazılım güncellemeleri almaya devam edecek.

Ayrıca firma HTC One X ve One S modelleri için geliştiricilere yönelik olarak hazırladıkları geliştirme ROM'larını da geliştirici sitesine koyacağını ifade etti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1856 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim