Anlık Bildirim

Haloband bilekliğiniz ile akıllı telefonunuzu kontrol edin

Haloband bilekliğiniz ile akıllı telefonunuzu kontrol edin

Akıllı telefonlarınıza bağlanarak gelen iletişim taleplerini ekranında bildirim olarak yansıtan ve cihazın farklı fonksiyonlarını kontrol eden akıllı saatler giderek daha karmaşık bir yapıya bürünüyor. Haloband projesi ise bu karmaşıklığı kısmen ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

Kickstarter üzerinde gerekli bağışı şimdiden toplayan Haloband, silikon bir bileklik ile akıllı telefonunuzdaki pek çok fonksiyonu başlatabilmenizi sağlıyor. Fonksiyonları başlatmak için telefonu bilekliğe değdirmeniz yeterli.

Bileklik NFC teknolojisi ile donatılmış. Üzerinde A,B,C olmak üzre üç farklı nokta var ve bu noktalara telefonu dokundurduğunuzda atanmış işlevler devreye giriyor. A ve B noktaları birer kere, ikişer kere ve ikisine art arda dokundurmak suretiyle 5 farklı fonksiyonu çalıştırabiliyor. C noktası ise bulut servislerine bağlanıyor. Dokunuşların iki saniye içerisinde yapılması gerekiyor.

Bilekliğe atanabielcek fonksiyonlar ise fotoğraf ve video çekme, çağrı başlatma, ekranı kilitleme veya kilidi açma, konum bilgisi gönderme, navigasyon başlatma, sosyal ağlara check-in yapabilme şeklinde sıralanıyor. Tüm bunlar için Android uygulamasının kurulması gerekiyor.

Holoband en az 25$'lık bağışlarda hediye ediliyor ve Şubat ayı itibariyle de dağıtıma başlayacak. Girişim Hong Kong tabanlı ve Intel'den ayrılan bir mühendis de ekip içerisinde yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim