Anlık Bildirim

Hellraid: The Escape, Appstore'daki yerini aldı

Hellraid: The Escape, Appstore'daki yerini aldı
Techland tarafından PC ve konsollar için hazırlanan Hellraid'in mobil cihazlar için geliştirilen Hellraid: The Escape adlı yan oyunu Appstore'daki yerini aldı.

Unreal Engine 3 ile geliştirilen kaliteli grafikleri ve karanlık atmosferiyle dikkatleri üzerine çeken oyunda bir büyücü tarafından iblislerle dolu bir zindana hapsedilen bir karakteri kontrol ediyoruz.

Karakterimizin gözünden gördüğümüz oyun dünyasında sanal bir d-pad yardımıyla dolaşırken, çevreyle etkileşime ufak dokunuşlar yaparak geçiyoruz. Silahlı mücadelelerin yer almadığı Hellraid: The Escape'de ilerlemek için karşımıza çıkan çeşitli bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.
Herhangi bir oyun içi satışın yer almadığı Hellraid: The Escape, 6.49 TL'den alıcı buluyor. HDMI ve AirPlay destekleri sayesinde televizyon ekranına aktarabileceğiniz oyunu çalıştırabilmek için en az iPad 2, iPhone 4s veya beşinci nesil iPod Touch'a sahip olmanız gerektiğini  de belirtelim.

Keşif unsurlarının ön planda olduğu korku temalı bulmaca oyunlarından hoşlanan mobil oyunculara önerebileceğimiz Hellraid: The Escape'e aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim