Anlık Bildirim

Huawei P9 ve Mate 8 için Android 7.0 güncellemesi başlıyor

Huawei’nin bir önceki amiral gemi modelleri P9 ve Mate 8, Android 7.0 güncellemesini almaya başladı. Güncelleme şimdilik Filipinler ve Çin’de geçerli durumda.

Android işletim sisteminin yeni sürümü 7.0 Nougat için üreticilerin çalışmaları devam ediyor. Bunlardan birisi olan Huawei, bir önceki nesil olan amiral gemi modellerine Android 7.0 güncellemesine başlamış durumda.

Huawei Elini Çabuk Tutuyor

Huawei P9 ve Huawei Mate 8 modelleri için başlayan güncelleme şimdilik Filipinler ve Çin’de geçerli. Firma bir süre pilot uygulama tarzında yeni güncellemesini denemiş olacak. Gelecek yıl başlarından itibaren ise global versiyonlara da güncellemenin gelmesi bekleniyor.

Android 7.0 güncellemesinde Google tarafında bildirimlerden doğrudan yanıt verebilme, arka planda kurulan güncellemeler, bildirim çubuğunda biraz daha genişletilmiş alan, Doze tasarruf modunun daha agresif olması, Java 8 desteği, hızlı başlatma, yerleşik numara engelleme, gelişmiş RAM yönetimi gibi yenilikler yer alıyor.

Huawei tarafında ise Mate 9 modeli ile birlikte gördüğümüz yeni EMUI 5 arayüzünün geleceğini söyleyebiliriz. Daha hafif, görsel açıdan daha sade ve daha akıcı çalışan EMUI 5 arayüzü, kullanıcısının davranışlarını öğrenebilir olması ile de dikkat çekiyor. Vulkan desteğine de sahip olan EMUI 5, Honor 8 serisine de verilecek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim