Anlık Bildirim

Huawei yarın 64-bitlik işlemcilerini tanıtacak

Huawei yarın 64-bitlik işlemcilerini tanıtacak

İlk kez Apple A7 işlemcisi sayesinde 64-bit trendi ile tanışan akıllı telefon pazarında diğer yongaseti tasarımcıları da vites yükseltmeye başladı. Samsung, Qualcomm, MediaTek gibi devlerin ardından Huawei de 64-bit trendine katılıyor. 

Firmanın yarın düzenleyeceği etkinlikte ilk 64-bitlik işlemcileri ve bu işlemcileri taşıyan ilk akıllı telefonları görücüye çıkacak. Bunlardan birisi de Çin haberleşme komisyonu onay sürecinde görüntülendi.

Huawei Che2-TL00 adındaki akıllı telefonda 5.5 inçlik 720p ekran, 1GB RAM, 8GB artırılabilir hafıza ve en önemlisi 1.2GHz saat hızında çalışan 64-bitlik Kirin 620 yongaseti yer alıyor. Huawei görünüşe göre 64-bit trendine orta seviyeden girmeyi planlıyor. 

Kirin 620 yongaseti ailedeki diğer üyelerin aksine orta seviyeye hitap ediyor ve 8 adet Cortex-A53 çekirdeği taşıyor. Snapdragon 615 yongasetinde olduğu gibi muhtemelen çekirdekler big.LITTLE formunda çalışacak ve gerekli olduğunda 8 çekirdek de devreye girebilecek. Yongasetinde kullanılan grafik birimi ise şimdilik meçhul. Modelin ilk etapta Çin'de satışa sunulacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim