Huawei Haberleri

Etiket
Son dakika huawei haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), huawei hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
17 SA.

GİRİLEN İÇERİKLER
122 VİDEO 2.208 HABER 51 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 7 İÇERİK

Huawei Son Dakika Haberleri

Güncel Huawei Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika huawei haberleri de dahil olmak üzere huawei ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 122 video, 51 galeri ve 2035 adet huawei haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 111 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

huawei İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel huawei haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Huawei Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni huawei haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son huawei haberlerini okuduktan sonra, Akıllı Telefon İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Huawei Hakkında

Huawei Technologies Co. Ltd. veya kısa adıyla Huawei, merkezi Çin'in Shenzen şehrinde bulunan, Çin menşeli ve çok uluslu bir şirkettir.

Huawei, 2012 yılı itibarıyla, Ericsson'u geçerek dünyanın en büyük ağ ve telekomünikasyon ekipmanı üreticisi konumuna gelmiştir.

Huawei, 1987 yılında, eski bir subay olan Ren Zhengfei tarafından kendisine ait özel bir şirket olarak kurulmuştur.

Huawei'nin temel amacı kurulduğu günden beri geniş bant ağı, hücresel ağ, ağ donanımı, yarı iletken, ağ ve telekomünikasyon cihazları üretmek ve bu cihazları Çin ve diğer yabancı ülkelere pazarlayıp teknik destek hizmeti sağlamak olmuştur.

Huawei hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Telefon KarşılaştırmaTelefon FiyatlarıTelefon Önerileriİkinci El Huawei Telefonlar
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim