Anlık Bildirim

Huawei'nin 8 çekirdekli yeni modeli Glory 4 olabilir

Huawei'nin 8 çekirdekli yeni modeli Glory 4 olabilir

Tayvanlı MediaTek'in gerçek 8 çekirdekli MT6592 yongasetini 20 Kasım'da piyasaya sunmasının ardından, bu yongasetini ilk kullanacak modellerin de yıl sonuna doğru boy göstermesi bekleniyor. Bunlardan birisi de Huawei'ye ait olacak.

Firmanın 8 çekirdekli bir modele yer vermek istediği bir süredir dile getiriliyordu. Son dönemde ise ibrenin MT6592 yongasetine döndüğü iddia edilmişti. Firmadan gelen yeni bilgiler modelin tanıtılmaya hazır olduğunu gösteriyor.

Huawei Glory 4/Honor 4 adını alacak model MT6592 yongasetini kullanacak ve gelecek ay itibariyle de lansmanı yapılacak. İnternete sızan görsellerden cihazın 5 inç civarında bir ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor. Glory 4 bu alanda ilk ünvanını elde edemedi zira ilk gerçek 8 çekirdekli akıllı telefon ünvanı Çinli UMI firmasına ait.

Huawei genelde firma içi sızıntılara fazla tedbir koymadığı için internette paylaşılan bilgilerin doğruluk payı yüksek oluyor. Bu bakımdan firmanın Glory 4 modelini gelecek ay lanse etmesi yüksek ihtimal. Bunun yanında firma tepe yöneticisinin ipuçlarını verdiği 8 çekirdekli diğer bir model Huawei Ascend P6S modelinin de bu lansmanda tanıtılması muhtemel. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2029 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim