Anlık Bildirim

Kaspersky, Android ve BlackBerry’yi de koruyacak!

Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab’ın Kaspersky Mobile Security 9 çözümünün yeni sürümü Symbian ve Windows Mobile’ın yanı sıra artık Android and BlackBerry platformlarını da destekliyor.

Akıllı telefon kullanıcılarına en güncel mobil güvenliği sağlamak amacıyla Kaspersky Mobile Security 9’un yeni sürümünü piyasaya sunan Kaspersky Lab, bu sayede kullanıcıların telefonlarının tüm tehditlerden korunacağına ve kişisel verilerinin siber suçluların eline geçmeyeceğinden emin olmasını sağlıyor.

Kaspersky Lab Mobil Çözümler Başkan Yardımcısı Sergey Nevstruyev konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: “Kullanıcılar artık mobil tehlikelerin bilim kurgudan öte bir gerçek olduğunun farkında. Akıllı telefonlar, kullanıcıların giderek artan miktarda değerli bilgi taşımalarından dolayı siber suçluların önemli bir hedefi haline geldi. Kaspersky Mobile Security 9 cep telefonunuz için bir antivirüs programından daha kapsamlı bir mobil güvenlik takımına sahip. Öyle ki telefonunuza hangi tip kötü amaçlı yazılımın saldırıda bulunduğu, neyin kaybolduğu, çalındığı veya başkaları tarafından, kullanıcının rızası olmadan, kullanıldığının önemi artık yok. Çünkü Kaspersky Lab’ın getirdiği çözümler bu konuyu bir sorun olmaktan çıkardı. KMS9 bu sayede kullanıcıların sadece bilgilerini değil aynı zamanda mahremiyetlerini de koruma altında kalıyor.”


Kaspersky Mobile Security 9 akıllı telefon kullanıcılarını kötü amaçlı yazılımlardan ve spam’lerden koruduğu gibi istenmeyen çağrıları bloke ediyor, dosyaları ve iletişim bilgilerini meraklı gözlerden saklıyor. Çözüm, geliştirilen eşsiz mahremiyet koruma teknolojileri sayesinde tek bir düğmeye basarak belirlemiş olduğunuz kişilerin iletişim bilgilerini, arama kayıtlarını, SMS’lerini saklamanızı ve bu kişiler tarafından arandığınızda telefonunuzun sessiz (mute) modda çalmasını sağlıyor. Listenizde bulunan kişilerin iletişim bilgilerini ister otomatik olarak ister SMS göndererek bloke edebilir istenmeyen aramaları ve SMS’leri, listenizde bulunan kişileri “kara” ve “beyaz” olarak ayırıp filtreleyebilirsiniz.


Akıllı telefonunuzun kaybolması veya çalınması durumunda Kaspersky Mobile Security 9 bilgilerinizin gizli kalmasını sağladığı gibi kaybolan telefonun yerinin belirlenmesine, gizli dosyalarının silinmesini veya özel bir SMS yollanarak uzaktan bloke edilmesini de sağlıyor. Çözüm, “GPS Find” özelliği ile aynı zamanda kaybolan aracın yerini belirleyebiliyor, telefonu bloke edebiliyor ve çalınan telefonuna yeni bir SIM kartı yerleştirildiğinde haber gelmesine de olanak veriyor. Kaspersky Mobile Security 9 çocuğunuzun telefonunuza yüklü ise çocuğunuzun yerini kolayca tespit etmenizi de sağlıyor. Kullanıcılar KMS9’nun Aile Kontrol Modülü ile özel tarifeli numaralar gibi çocuklarının veya kısıtlama getirmek istedikleri kişilerin arama yapacağı numaraları kısıtlayabiliyor ve onların kimi aradığını kontrol edebiliyor.


Kaspersky Mobile Security hakkında daha fazlası için http://www.kaspersky.com/kaspersky_mobile_security’i ziyaret edin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim