Anlık Bildirim

Keymonk Keyboard ile iki parmakla yazı yazmak kolaylaşıyor

Genelde akıllı telefon ve tabletlerde klavye kullanırken ya tek ya da iki başparmağımızı kullanıyoruz. Klavye uygulamaları arasında bu önemli istatistiğe yönelik olarak kolaylık sunan pek çok örnek ortaya çıkmaya başladı.

Keymonk Keyboard, bu tarz yazı yazan kullanıcıların işini kolaylaştıracak bir uygulama. 

Uygulamaya alışmak ilk başta zor olsa da Swipe benzeri bir yöntem sunan Keymonk Keyboard, çoklu dokunmatik özelliğini de kullanarak iki parmağınızı ekran üzerinde kaydırmanızı ve rahat bir şekilde yazı yazmanızı sağlıyor.

Yazmak istediğiniz kelimenin sol tarafta bulunan karakterlerine sol parmağınızı, sağ tarafta bulunan karaktarlere sağ parmağınızı gezdirmeye başladığınızda uygulama otomatik olarak kelimeyi tahmin ediyor ve yazıyor. Keymonk ile hızlı SMS yazma rekoru da kırıldığı belirtiliyor.

Keymonk iki parmağınız birbirine değdiğinde hata veriyor. Bu bakımdan yatay modda kullanılm tavsiye ediliyor. Çoklu dokunmatik özelliği hassas olmayan cihazlarda, uygulama renkli daireler ortaya çıkararak eksikliği bildiriyor.

Uygulama sık kullandığınız kelimeleri tespit ederek, sonraki yazımlarda işinizi daha da kolaylaştırıyor. İsterseniz standart olarak tuşlara dokunmak şeklinde de yazı yazabiliyorsunuz. Uygulama ücretsiz iken, tüm ayarlara erişmek için 3.91$'lık ücretini ödemeniz gerekiyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim