Anlık Bildirim

Krep yapabilen yazıcı PancakeBot Kickstarter'da başarıya ulaştı

 
Krep yapabilen yazıcı PancakeBot Kickstarter'da başarıya ulaştı
Teknolojiyi hayatımızın bir çok noktasında görmeye alıştık, gün geçtikçe mutfakta kullanılan araçlar da akıllı hale gelmeye başlıyor. Ancak bu kez karşımıza çıkan "yazıcı" bu durumu biraz daha ileriye götürmüş durumda. PancakeBot adı verilen yazıcı istediğiniz desenleri içeren krepler yapmanız için olanak sağlıyor.

Oldukça basit bir yazılıma sahip olduğu belirtilen yazıcı Windows ve Mac bilgisayarlar ile kontrol edilebiliyor. Yazılıma yüklediğiniz fotoğrafın üzerinden geçerek istediğiniz şekli krep olarak yapmanıza imkan sunuluyor. Ham maddenin pişme süresine bağlı olarak yazdırılan yiyecekler koyu veya açık renk ile daha belirgin bir görünüm kazanıyor.

Ayrıca beğendiğiniz tasarımları SD karta yükleyerek yeniden ilk işlemleri yapmadan yazdırmanıza ve yazdırma sırasında durdurup ilerletme gibi özelliklere sahip PancakeBot 430mm x 210mm boyutlarında krepler hazırlayabiliyor. 2013 yılından beri geliştirilen projenin başarıya ulaşması için kullanıcılardan 50 bin dolar talep edilirken yazıcının 149 ve 169 dolarlık erken sipariş fiyatları tükenmiş durumda.
Şu an için satın almak isteyenlerin 179 dolarlık bir ödemeyi gözden çıkarması gerekiyor, ayrıca 59 dolar karşılığında yüzünüzün krep halinde yazdırılmış bir kopyasını alabiliyorsunuz. Proje şu an için toplamda 137 bin dolardan fazla para toplamış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim