Anlık Bildirim

LEGO Tower oyunu beta sürecine başladı (İndirmeye sunuldu)

Tiny Tower tarzında geliştirilen yeni LEGO Tower oyunu beta sürecine başladı. Oyunda kendi binanızı geliştiriyor ve büyük bir topluluk haline getiriyorsunuz. Oyun gerçek LEGO setlerine dayanıyor.

Oyun dünyasında önemli bir yere sahip olan LEGO markası mobil tarafta yeni bir oyun hazırlığında. LEGO Tower adındaki yeni yapı ve strateji oyunu ön kayıtlara başladı. İsteyenler beta sürecine de katılabilirler.

Lego Tower neler sunuyor?

NimbleBit tarafından geliştirilen LEGO Tower oyunu Tiny Tower konsepti üzerine inşa edilmiş. Size ait bir gökdelende yeni katlar inşa ederek bunları restoran, spor salonu, daire, müze gibi mekanlar haline getiriyorsunuz. LEGO minifigürleri ile de bu mekanlara kiracı veya çalışan atıyorsunuz. Sonrasında ise binanıza gelen ziyaretçilerden para kazanmaya başlıyorsunuz. Kazandıkça da binanız gelişiyor.

Tiny Tower daha çok bina inşaatı ve strateji türlerini birleştirdiği için herkese hitap etmeyebilir zira daha çok zaman geçirmeye dayanıyor. Oyunda tüm parçalar mevcut LEGO setlerinden seçilmiş. Dilerseniz oyun içi ödemelerle normalde alamadığınız set parçalarını alabiliyorsunuz. Varsa arkadaşlarınızın binalarını ziyaret ediyor ve aranızda parça alışverişi yapabiliyorsunuz.

Henüz beta sürecinde olduğu için bazı hatalar oluşabilir. Yine de türün meraklıları için LEGO Tower denemeye değer. Nihai sürüm 1 Temmuz tarihinde yayınlanacak.

LEGO Tower : Google Play  II App Store



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim