Anlık Bildirim

Land Rover'ın geliştirdiği konsept sistem ile arazi araçlarının görüş açısı genişliyor

Günümüzde daha çok şehirler içerisinde kullanılan arazi araçları, esas üretilme amaçları doğrultusunda da gelişmeye devam ediyor. Bu gelişimlerden belki de en ilginçlerinden birine imza atan ve konsept bir sistem geliştiren İngiliz arazi aracı üreticisi Land Rover, sürücülere kaput üzerinden yeni bir görüş açısı daha sağlamayı hedefliyor.
Şimdilik konsept aşamasında bulunan sistem, aşağıda yer alan görselde de açıkça belirtildiği üzere özellikle tırmanma sürecinde faydalı bir yapı ortaya koyuyor. Aracın ön bölümüne yerleştirilen özel HUD ekranı ve tampona yerleştirilen kamera ile çalışma gösteren sistem, tırmanma sırasında görülemeyen araziyi kamera vasıtasıyla HUD ekranına getiriyor ve böylece sürücüler çok daha doğru kararlar verebiliyor. Aracın altını ve nispeten ön bölümü sürücüye gösterdiği için sıkışık otoparklar içerisinde de kullanılabileceği belirtilen yeni sistem, geleceğin araç teknolojileri hakkında güzel bir ön gösterim oluşturuyor.
Bu yeni görüntüleme sisteminin, Land Rover Discovery Vision isimli konsept otomobil modeliyle beraber 18 Nisan tarihli New York Uluslararası Otomobil Fuarı kapsamında tanıtılacağı açıklanan bilgiler arasında yer alıyor.
 
Land Rover'ın geliştirdiği konsept sistem ile arazi araçlarının görüş açısı genişliyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1016 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ekran, kamera ve sistem
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim