Anlık Bildirim

Leadtek'ten üzerinde 4x SpursEngine işlemcisi bulunan video kartı

Son kullanıcıların daha çok GeForce serisi ekran kartlarıyla tanıdığı Leadetek, özellikle Japonya pazarında profesyonel grafik çözümleriyle de ün yapmış bir firma. Bir süre önce Toshiba'nın Cell mimarisi üzerine geliştirdiği SpursEngine işlemcisini kullanarak hazırladığı özel video kartını satışa sunan Leadtek, yeni ve daha güçlü bir çözüm ile tekrar sahnede.

Leadtek'in WinFast HPVC1111 olarak isimlendirdiği yeni video düzenleme kartı, sahip olduğu dört adet SpursEngine işlemcisi ile sınıfının en güçlü çözümlerinden biri olmaya aday görünüyor. Cell mimarisinin yüksek işlem gücünü dört işlemci ile daha da ileriye taşıyan firma, destek veren video uygulamalarında ciddi zaman kazanımları vaad ediyor.

PCIe x1 ara birimini kullanan ve üzerinde bir adet 6pin PCIe güç konnektörü bulunan yeni video kartı ile hedef, video işleme, video düzenleme, imaj işleme ve benzeri uygulamalarla çalışan profesyoneller. Önümüzdeki hafta ile birlikte Japonya'da satışa sunulması beklenen WinFast HPVC1111'in fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Leadtek'ten üzerinde 4x SpursEngine işlemcisi bulunan video kartı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim