Anlık Bildirim

LeapFrog'dan, LeapPad 2 ve Leapster GS eğitici cihazlar

Eğitime yönelik eğlence cihazlarıyla tanınan LeapFrog, eğitime yönelik tablet bilgisayarı LeapPad 2 ve video eğitim cihazı Leapster GS modellerini tanıttı.

Firmanın önceki tableti LeapPad pek çok inovasyon ödülüne layık görülmüştü. 

LeapPad2 tablet modelinde hızlı LF 2000 işlemcisine yer veriliyor ve bu sayede batarya ömrü artırılıyor. Depolama kapasitesi 4GB iken ön ve arka kameralar mevcut. Model firmanın özel oyun kartuşlarını çalıştırabiliyor. Yıl sonuna doğru 325 farklı oyun ve eğitici uygulama bu kartuşlarla sunulmuş olacak. Cihaz bu bakımdan temel anlamda tablet/konsol hibridi görünümü veriyor. Ayrıca bir uygulama mağazası da bulunuyor.

Modelde 5 adet LeapFrog eğitici şarkı, Cartoon Director çizgi karakter çizim uygulaması, Art Studio resim çizme uygulaması, Pet Pad yazım uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.
Leapster GS ince tasarım, büyük bir ekran, LF 2000 işlemcisi, 2GB depolama kapasitesi, entegre hareket sensörü, kamera şeklinde özelliklere sahip.

Leapster GS de kartuş sistemine sahip. Yıl sonunda doğru 300 farklı oyun ve uygulama platforma eklenecek. Escape of the Sillies oyunu, Pet Pad yazım uygulaması ön yüklü olarak gelecek.

LeapPad2 modeli 100$, LeapsterGS modeli 70$ fiyat etiketiyle 18 Temmuz'da satışa sunulacak. İlk etapta ABD, Kanada, İngiltere ve İrlanda'da boy gösterecek. Ağustos'ta ise daha çok ülkeye gidecek. Güz döneminde Avustralya, Yeni Zelanda, Hong Kong, Singapur, Filipinler, Güney Kore, Tayland gibi Asya ülkelerine gönderilecek. Platformun uygulamaları 5$ iken kartuşlar da 25$ şeklinde fiyatlandırılmış.
LeapFrog'dan, LeapPad 2 ve Leapster GS eğitici cihazlar


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim