Anlık Bildirim

MWC 2013 : WeVideo ile Android cihazınızda video düzenlemelerini bulut üzerinden yapabileceksiniz

MWC 2013 : WeVideo ile Android cihazınızda video düzenlemelerini bulut üzerinden yapabileceksiniz

Masaüstü sistemlerde amatör ve profesyonel şekilde video düzenleyebileceğimiz pek çok yazılım bulunurken, yavaş yavaş bu uygulamaların mobil platformlara da yayıldığına şahit oluyoruz. Ancak donanım gereksinimlerinden dolayı her cihaz uygulamayı çalıştıramayabiliyor veya ücreti nedeniyle tercih edilmiyor. WeVideo ise farklı bir yöntemle video düzenleme imkanı sunuyor.

Beta aşamasında olan ve belirli Android modelleri ile uyumlu olan WeVideo, videolarınızı cihaz üzerinden değil, sunduğu araçlar ile bulut altyapısı üzerinde yapmanıza olanak veriyor. Bu platform geçen yıl YouTube kullanıcılarının da beğenisine sunulmuştu. 

Girişim; MWC 2013 etkinliğinde mobil video projeleri için düzenleme, ortak çalışma, oluşturma ve yayınlama gibi imkanlar veren çözümünü görücüye çıkardı. Uygulama standart bir video düzenleme yazılımındaki tüm araçları sunuyor ve videonuzu çeker çekmez yüklemenizi ve düzenlemenizi sağlıyor. Ayrıca klipler oluşturma, ses seviyesini ayarlama ve temalar, başlıklar ekleme gibi ekstralar da bulunuyor.

Uygulama ilk etapta Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note II ve Galaxy Nexus modelleri ile uyumlu olacak. İlerleyen aylarda daha fazla cihaz listeye eklenecek. Kurulum dosyasını kaynak linkinden indirebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim