Anlık Bildirim

Marshall ilk akıllı telefonunu piyasaya sürüyor

Ürettiği birinci sınıf amplifikatörler ile müzik severlerin yakından tanıdığız Marshall firması, bu kez ses teknolojilerine ağırlık verdiği London adındaki ilk akıllı telefonu ile karşımızda. 

Orta sınıf donanım özelliklerine sahip olan London asıl farkını sahip olduğu ses teknolojileri ile gösteriyor. İki adet 13mmx18mm ACC stereo hoparlör barındıran telefonda iki adet de 3.5mm jak çıkışı yer alıyor. Böylece tek seferde iki farklı ses kaynağı çıkışı sağlanabiliyor. Marshall ayrıca Wolfson WM8281 Audio Hub ile mümkün olan en kaliteli ve en güçlü ses seviyesini vermeye çalışmış.

İki adet MEMS mikrofon ile gürültüyü en aza indiren cihazda ses kontrolü için kenar kısımda fiziksel bir tekerlek yer alıyor. Ses kaynaklarına ulaşmak için özel tasarlanmış ve üzerinde M harfi olan atanmış bir buton da yer alıyor. 

Yazılım tarafında da ses teknolojilerine önem veren Marshall, LoopStack adında 4 adede kadar aynı anda farklı kaynaklarda kayıtlar yapabilen bir uygulama ve DJApp adında bir müzik editörü uygulamasını da pakete dahil etmiş. 

Marshall London modelinin donanım özellikleri olarak 4.7 inçlik 720p IPS ekran, Snapdragon 410 yongaseti, 2GB RAM, 16GB artırılabilir kapasite, Android 5.0.2 işletim sistemi, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 2500mAh gücünde batarya, 9.8mm kalınlık sayılabilir. Model ses odaklı Mode kulak içi kulaklık hediyesi ile 585$'dan Ağustos ayında piyasaya sürülecek.  
Marshall ilk akıllı telefonunu piyasaya sürüyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4598 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim