Anlık Bildirim

Mercenary Ops'un tüm bölümleri artık tamamen ücretsiz

Mercenary Ops'un tüm bölümleri artık tamamen ücretsiz
Geçtiğimiz yılın aralık ayında Yingpei Games tarafından Appstore'da satışa sunulan Mercenary Ops, güncellenerek tamamen ücretsiz hale geldi.

Halihazırda yapım, ücretsiz olarak indirilebilse de sadece ilk bölüm ücretsiz olarak oynanabiliyor, geri kalan bölümler için 3.59 TL'lik bir ödeme yapmanız gerekiyordu. Oyunun tüm bölümlerini ücretsiz hale getiren bu güncelleme ile birlikte hikaye modunda yer alan sekiz bölümün tamamını oynanabilir hale gelirken, hayatta kalma modunun da kilidi açılıyor. 

Oyunu 1.1 sürüm numarası yükselten güncelleme tüm bölümlerin kilidini kaldırmasının yanı sıra, iPhone 5 ile 4. Nesil iPad için grafik optimizasyonu, 5.nesil iPod Touch ve iPad Mini ile uyumluluk, bekleme sürelerinde kısalma ve performans optimizasyonlarını da beraberinde getiriyor.

Mobil oyuncuları küçük bir Avrupa kasabasındaki biyolojik salgının ortasına bırakan Mercenary Ops'a tamamen ücretsiz olarak Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. Mercenary Ops hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız, oyunun çıkış haberine buradan göz atabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim