Anlık Bildirim

Microsoft, iOS için özel bir mesajlaşma uygulaması geliştiriyor

Bugüne kadar iOS ve Android platformu için pek çok uygulama geliştiren ve kullanıma sunan teknoloji devi Microsoft, bu kez iOS tarafına özel bir mesajlaşma uygulaması üzerinde çalışıyor. 

Firmadan sızdırılan dökümanlara göre Flow by Outlook adını alacak olan uygulama email adresi üzerinden kullanıcıların birbiri ile mesajlaşmasını sağlayacak. Hızlı çalışma prensibini benimseyen Flow sadece kendi içerisinde başlayan ve biten sohbetleri gösterecek. 

Rakip uygulamalara nazaran Flow daha çok mail sohbeti üzerinde inşa ediliyor. Yani anlık olarak Flow üzerinden gelen maillere cevap verilecek veya karşı tarafa mail gönderilecek. Bu sohbet haricinde gelen kutusundaki diğer mailler Flow içerisinde yer almayacak. Bu bakımdan Flow uygulaması Outlook platformunu temel alıyor, Flow sohbetleri Outlook'dan da takip edilebiliyor.

Yeni uygulamanın kapsamının ne olduğu ve neler getireceği konusunda henüz bir bilgi yok ve Microsoft da yorum yapmaktan kaçınıyor. Ancak Windows 10 ile birlikte Flow uygulamasının da resmiyet kazanması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim