Anlık Bildirim

Eski Parçalarınızın Değeri Var

Geçtiğimiz aylarda Kadıköy piyasasında ilginç bir gelişme oldu. Uranium Pc adlı bir şirket ikinci el ürünlerde fiyatlara bir standart getirdi. Firma daha önceden belli olan fiyatlardan ikinci el ürünleri anında alıyor ve satıyordu. Kısa zamanda Kadıköy'de çok tutuldu ve İkinci El ürünlerde tek başvurulacak kaynak oldu.

Firma çalışmayan ürünler konusunda çok özenli davranıyor ve ürünü hem alırken hemde satarken iki kez test ediyor. Test sırasında fark edilmeyecek hataları da kabul ediyor.

Pek rastlanmayan bir uygulama ile stok durumunu Internet üzerinden takip edilebiliyor.Buradan inceleyebilirsiniz.

Ellerine gelen ürünler anında satılmakta. Firmanın en büyük özelliği satacak kimse bulamıyacağınız veya çok uğraşacağınız eski parçalarınıza anında nakit verebilmesi. Sırf bu yüzden ikinci el ürün piyasası hızlandı denilebilir. Eski kullanmadığınız ürünleri burda nakit olarak değerlendirebilirsiniz. Eğer sizde UraniumPC'ye uğrarsanız Donanimhaber.com'dan geldiğinizi bahsetmeyi unutmayın. Bu sayede sevgili Donanimhaber.com'nuza büyük bir faydanız geçer.

Şirketin İkinci El ürünlere verdiği fiyatları görmek için tıklayın. İlginizi çekeceğini düşünüyorum. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim