Anlık Bildirim

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar F-35 için tarih verdi

Milli Savunma Bakanı Akar, "Kasım'da F-35'leri Malatya’ya gelmesini bekliyoruz. Bununla ilgili Malatya’daki altyapı hazırlıklarımız tamamlandı." dedi. İşte detaylar:

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar F-35 için tarih verdi Tam Boyutta Gör

Türkiye ve ABD’deki diplomatik kriz, F-35’lerin teslimi ile ilgili kafalarda soru işareti oluşturuyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, F-35’lerin Kasım ayında teslim edilmesini beklediğini ifade etti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, F-35 savaş uçağı projesindeki yükümlülüklerimizi yerine getirdiğimizi açıkladı ve sözlerini şöyle devam ettirdi : “Birtakım açıklamalar olmasına rağmen F-35 şu anda normal işliyor görünüyor. Bizim pilotlarımız, bakım personelimiz ABD'de eğitim almaya devam ediyor. Kasım'da bu uçakların Malatya'ya gelmesini bekliyoruz. Bununla ilgili Malatya'daki altyapı hazırlıklarımız tamamlandı."

ABD Avrupa Kuvvetleri (EUCOM) Komutanı ve NATO Müttefik Kuvvetler Yüksek Komutanı Orgeneral Curtis M. Scaparrotti, dün yaptığı bir açıklamada Türkiye'nin önemli bir NATO ortağı olduğunu belirterek, "S-400 hava savunma sistemlerini alması durumunda ABD'nin Türkiye'ye F-35 savaş uçağı vermemesi gerektiğini" söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7113 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
f-35, savaş uçağı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim