Anlık Bildirim

NBA Live Mobile ile finalleri yeniden yaşayın

NBA sezonunda henüz sona eren finallerin heyecanını yeniden yaşamak istiyorsanız, EA Sports tarafından indirmeye sunulan NBA Live Mobile size istediğinizi verebilir.

NBA sezonunda henüz sona eren finallerin heyecanını yeniden yaşamak istiyorsanız, EA Sports tarafından indirmeye sunulan NBA Live Mobile size istediğinizi verebilir. Oyunun kapağında OKC yıldızı Russell Westbrook yer alıyor.

Akıcı ve tatmin edici görsellere sahip olan oyun, modern donanım sahip mobil cihazlarda üst seviye performans gösterecektir. 32-bit dönemlerine giden mobil cihazlarda bazen kasma sorunları yaşandığını belirtmek gerek.

Oyunda eğitim aşamalarını geçtikten sonra 5 kişilik takımınızı kurarak maç yapmaya başlıyorsunuz. Sol kısımdaki joystick ile oyuncuyu yönlendirirken, sağ kısımdaki tuşlar ile de top kontrolü sağlıyorsunuz. Top sizde iken hızlı atak, pas ve şut yapan tuşlar, top karşı tarafta iken savunma ve blok durumuna geçiyor.

Oyunda önemli hareketler tuşlara göre değil, alandaki bölgelere göre gerçekleşiyor. Örneğin pota altına kadar dribbling yaptıktan sonra pas tuşunu yukarı sürükleyerek dunk atış yapabiliyorsunuz.

NBA liginde adım adım şampiyonluğa doğru yürürken, EA hesabına bağlanarak dünyanın farklı noktalarından oyunculara karşı canlı etkinliklere katılabiliyorsunuz. Maçlarda başarı için ekibi iyi oluşturmanız şart. Her oyuncunun kendisine özgü yetenekleri var. Para ve tecrübe puanları kazandıkça, yavaş yavaş yıldız oyuncular ekibe dahil oluyor. Ayrıca oyuncuların yeteneklerini de geliştirebiliyorsunuz.

Oyun içi satın almaya zorlamadan, keyifli maçlar yapmanızı sağlayan NBA Live Mobile, hali hazırda çok fazla seçeneğin olmadığı tür içerisinde ilgiyi üzerine çekecektir.

Google Play linki için tıklayınız

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34293 kez okundu.
34 kişi, toplam 75 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, nba live mobile ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim