Anlık Bildirim

Nokia, bir tablet cihazı geliştiriyor olabilir


Akıllı telefon pazarında bir dönem elde ettiği büyük başarılara rağmen tablet pazarında hiçbir zaman var olamayan Nokia, bununla birlikte pek çok tablet iddiasının odak noktasında oldu.

Digitimes tarafından verilen bir habere göre Nokia, yeni bir Windows RT tableti için Qualcomm ve Compal ile görüşme halinde. 10 inçlik ekrana sahip olacak modelde Qualcomm tasarımı Snapdragon S4 işlemcisine yer verilecek.

Microsoft ile sıkı bir işbirliğine giren Nokia'nın Windows RT yüklü bir tablet üretmesi kimseyi şaşırtmayacaktır. Aslında Nokia'nın tablet planlarına 2012 yılında başladığı belirtiliyor. Compal tarafından üretilecek olan tablet için Nokia 200 000 sipariş verdi. Ancak Microsoft'un ortaya çıkan Surface tableti ve satışlarda yaşanan yavaşlama nedeniyle plan askıya alındı.

Nokia hem Surface'in hem de Windows 8 işletim sisteminin başarısını görmek istiyor. Bu nedenle şu anda sipariş sayısı üzerinde görüşmeler devam ediyor. Kaynaklara göre Nokia, MWC 2013 fuarında yeni tablet modelini görücüye çıkaracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1171 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim