Anlık Bildirim

Oyunfor.com’da FIFA20 ve Efootball PES2020 indirimleri devam ediyor! Futbol severlere duyurulur!

PC, konsol, mobil oyun, TV eğlence kodu, CD Key, Epin ve dijital kod satışı yapan oyun e-ticaret sitesi Oyunfor.com futbol tutkunlarını sevindirdi....

Oyunfor.com’da FIFA20 ve Efootball PES2020 indirimleri devam ediyor!  Futbol severlere duyurulur! Tam Boyutta Gör

 PC, konsol, mobil oyun, TV eğlence kodu, CD Key, Epin ve dijital kod satışı yapan oyun  e-ticaret sitesi Oyunfor.com futbol tutkunlarını sevindirdi....
EA Games ve Konami’nin Türkiye’deki yetkili satıcısı Oyunfor.com, FIFA20 ve Efootball PES2020 yayınlanmasına rağmen indirimli satışlarına devam ediyor.
Her yıl spor tutkunlarının merakla çıkmasını beklediği oyunların liste başında şüphesiz FIFA ve PES yer alır. Güçlü oynanış tarzıyla ikisi de farklı kitlelerce yakından takip edilir. En az çıkış tarihi kadar merakla beklenen ve çok tartışılan konu ise oyunun fiyatıdır.
Yayın tarihleri de yakın olan bu oyunlar için kendi platformlarından çok daha uygun fiyata güvenle satın alabileceğiniz bir diğer yer ise Türkiye’deki bir milyonu aşkın üye sayısı, dünyaca ünlü oyun markaların distribütörü ve dağıtıcısı olan Oyunfor.com adresidir.
Oyunfor.com, FIFA20 ve PES2020’de uyguladığı ön sipariş indirimini oyunların çıkış tarihinden sonra da devam ettirerek yetkili satıcı güvencesiyle Steam ve Origin platformlarına göre çok daha uygun fiyata sahip olmanıza olanak tanır.
Yayınlandıkları andan itibaren ‘FIFAPES mi’ soruları gelmeye başladı.
Gelen özelliklere bakılırsa bir kıyaslama yapmaktan ziyade ayrı ayrı yeniliklerini incelemenin daha doğru olduğunu düşünüyoruz. Çünkü her ikisi de Eylül ayına bomba gibi düştü!

Oyunfor.com’da FIFA20 ve Efootball PES2020 indirimleri devam ediyor!  Futbol severlere duyurulur! Tam Boyutta Gör
 

Efootball PES2020

 PES serilerine göre bu yıl oyun ve detaylar açısından en dikkat çekici farkı Konami’nin oyunu geliştirmede ünlü İspanyol oyuncu Andres Iniesta ile birlikte çalışmasıdır. Peki biraz da bunun oyun içine sağladığı katkılardan bahsedelim. Iniesta ile top kontrolü mekanikleri, defans oyuncularını şaşırtma, vuruş, savunma ve hatta oyuncuların sahadaki yerlerine göre performansı üzerinde ince detaylar ile gösterdiği gerçekçiliğe katkısının olduça fazla olduğunu söyleyebiliriz. Eklenen özelliklerden Finesse Dribble incelikli top sürme becerileri, rakiplerinin hareketlerini tahmin eden oyuncu sezgileri ile futbol heyecanını doyasıya hissedeceksiniz!

Efootball Pes2020’ye yetkili satıcısı Oyunfor.com üzerinden Steam’e ek %30 indirim ile satın alabilir ve hemen takımınızı seçip online rekabette büyük bir savunmaya girişeceğiniz Matchday organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Master League ile gerçekçi transferler yaşayabilir ve Maradona gibi büyük isimlerle takımınızı yönetebilirsiniz. Bu yıl pes severleri farklı ve çok gerçekçi deneyimler bekliyor.  Efootbal Pes2020’ye Oyunfor.com’dan sahip olun ve FC Barcelona, Manchester United, Juventus gibi dev takımlarla daha önce hiçbir yerde görmediğiniz maçlara hemen başlayın.

Oyunfor.com’da FIFA20 ve Efootball PES2020 indirimleri devam ediyor!  Futbol severlere duyurulur! Tam Boyutta Gör
 

FIFA20

 EA Games tarafından geliştirilen FIFA 20’deki en büyük yenilik ise Volta Football yani Sokak Futbolu! FIFA 20’ye eklenen bu yepyeni özellik ile bugüne kadar ki tüm FIFA’ları geride bırakıp spor oyunlarını da bambaşka bir noktaya taşıdı. Farklı büyüklükteki arenalarda üçe üç, dörde dört ve beşe beş mücadeleler yapabilir, kendi takımınızı oluşturup yolculuk moduna benzer bir mod ile mücadeleler gerçekleştirebilirsiniz. Sahayı dilerseniz duvarla kaplayabilir ya da karakterinizin dış görünümünü değiştirebilirsiniz. Oyun mekaniklerinde ise yeni şut açıları, top odaklı hareketleri, slalom dribbling gibi özellikleri ile birlikte diğer serilerine göre benzersiz bir FIFA deneyimi yaşayacaksınız.
Önceki serilerine göre  yetkili satıcısı Oyunfor.com üzerinden % 23 indirim avantajıyla sahip olun, hem Volta Football keyfini hem de güvenilir alışverişin keyfini sürün!
Ultimate Team Modu için ise yine Oyunfor.com’dan bütçenize uygun indirimli satın alabileceğiniz 100, 250, 500, 750, 1050, 2200, 4600 veya 12000 FUT Points  ile takımınıza Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ya da Neymar Jr. gibi Ratings yüksek oyuncuları alabilir ve takımınız için daha birçok özelliğe sahip olabilirsiniz.

FIFA20 ya da PE2020’ye Oyunfor.com’dan çok avantajlı fiyatlar ile sahip ol, güvenilir alışverişin keyfini yaşa!


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim