Anlık Bildirim

Oyunlarda yüksek hassasiyet arayanlara özel hazırlanan ScreenStick, Kickstarter'da destek aramaya başladı

Sundukları imkanlar ile oyunculuğu mobil tarafta güçlendiren iPhone ve iPad için geliştirilen en yeni aksesuarlardan ScreenStick, popüler bağış platformu Kickstarter'da bağış toplamaya başladı.
Oyunlarda yüksek hassasiyet hedefleyenler için kendisi de bir oyun tutkunu olan Craig Sheldon Thomas ve ekibi tarafından geliştirilen ScreenStick, iPad ile iPhone modellerinin ekranlarına özel vantuzlar ile tutturuluyor ve kişilere Fast & Fruious 6, FIFA 15 Ultimate Team, Aerofly 2, GTA San Andreas, Absolute RC Plae Simulator, Minigore 2 ve Real Racing gibi oyunlarda kullanabilecekleri bir kontrolcü veriyor. Yanına konumlandırılan destek vantuzları ile ekrandan kayma ya da düşme gibi sorunların önüne geçen ürün, hem iPad hem de iPhone üzerinde birden fazla kullanıma da uygun bir süreç sunuyor. Tasarımsal olarak oldukça modern görünen ScreenStick, Simulator ve Gaming isimleri verilen versiyonlarıyla da oyun tarzlarına göre kullanıcılarına seçim tarzı tanıyor. Simulator versiyonu çok daha uzun bir kontrolcüye sahipken, Gaming versiyonu daha düz ve kısa bir kafa bölümü taşıyor.
Kickstarter'da konan 6,000 pound hedefin bitimine daha 26 gün kala 4,441 poundluk kısmını toplamayı başaran ScreenStick, iki versiyonu ve taşıma çantasını içeren set için yapılacak en az 8 pound (Yaklaşık 25 TL) bağış (Dünyanın heryerine gönderiliyor) ile 2015 Nisan ayında elde edilebiliyor. Ürünün açıklayıcı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
 
Oyunlarda yüksek hassasiyet arayanlara özel hazırlanan ScreenStick, Kickstarter'da destek aramaya başladı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim