Anlık Bildirim

Özel kamera ve LED aydınlatma sistemiyle hazırlanan dünyanın ilk görünmez gökdeleni: Tower Infinity

Özel kamera ve LED aydınlatma sistemiyle hazırlanan dünyanın ilk görünmez gökdeleni: Tower Infinity

Gelişen teknolojiler ve yeni imkanlar doğrultusunda yaşadığımız ve çalıştığımız yerler mimari açıdan büyük değişiklikler ile bambaşka bir hal alıyor. Daha yüksek ve büyük binalar görmeye alıştığımız günümüzde, şimdi de karşımızda dünyanın ilk görünmez gökdelen projesi duruyor.
Kore mimari stüdyo GDS tarafından Güney Kore'nin başkenti Seul'un Incheon Uluslararası Havaalanı yakınına inşa edilecek Tower Infinity isimli gökdelen, birçok benzerinden görünmez olabilme özelliği ile ayrılacak. 450 metre yüksekliği ile dünyanın 6. en yüksek gökdeleni ve 3. en yüksek seyir terasına sahip mimari yapısı özelliğini kazanacak olan Tower Infinity, üzerinde yer alan 18 adet su geçirmez kamera ve LED sistemi ile arka plandaki görüntüyü aktararak görünmezlik özelliği kazanacak. Hava trafiği ve kuşlar için olumsuz bir etkide bulunmayacağı belirtilen gökdelen, çelik omurga üzerine kurulacak.
Tower Infinity'nin inşaat başlangıç tarihi hakkında herhangi bir resmi bir açıklama şimdilik yapılmamış olsa da, yakın bir zaman içerisinde görünmez gökdelenin çalışmalarının başlanacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1490 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim