Anlık Bildirim

Pantech, 5.9-inç Full HD ekranlı ve dört çekirdekli Vega No. 6'i tanıttı

Pantech, 5.9-inç Full HD ekranlı ve dört çekirdekli Vega No. 6'i tanıttı
Pantech, Samsung ve LG'den daha hızlı davranarak Güney Kore'nin Full HD ekranlı ilk akıllı telefon-tablet melezinin tanıtımını bugün itibarıyla gerçekleştirdi.

Güney Koreli üretici tarafından Vega No. 6 olarak isimlendirilen akıllı telefon-tablet melezi, 158.6 mm uzunluğunda, 83.2 mm genişliğinde ve 9.9 mm kalınlığında köşeli bir tasarıma sahip. Gücünü 1.5 GHz saat hızında görev yapan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 platformundan ve 2 GB'lık RAM'den alan akıllı telefon, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 4.1.2 ''Jelly Bean'' sürümüyle geliyor. Mobil işletim sistemine, Pantech'in ''Flux 1.7'' kullanıcı arayüzü eşlik ediyor.
32 GB'lık dahili depolama alanı, microSD kartlar vasıtasıyla yükseltilebilen Vega No. 6'in dokunmatik kapasitif ekranının büyüklüğü 5.9-inç, ekran çözünürlüğü ise 1920 x 1080 piksel. Ekranda, renk gösterimi ve görüş açısı kriterlerinde iddialı olan IPS Pro panel teknolojisi tercih edilmiş durumda. Akıllı telefonun ön yüzünde 2 megapiksel çözünürlüğünde, arka yüzünde ise anı yakalamak için 13 megapiksel çözünürlüğünde olmak üzere iki adet kamerası var. Her iki kamera da 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde, saniyede 30 kare hareketli görüntü kaydı yapabiliyor.
NFC (Near-Field Communication) teknolojisini, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n bağlantısını ve hücresel ağlar üzerinden hızlı internet bağlantısı adına LTE (Long Term Evolution) alt yapısı desteğini beraberinde getiren akıllı telefonda, 3.140 mAh kapasiteli batarya yeterli görülmüş.
Vega No. 6'in önümüzdeki aydan itibaren, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle Güney Kore pazarına giriş yapması bekleniyor. Merak edenler için fiyat yaklaşık 776$ olacak.
Pantech, 5.9-inç Full HD ekranlı ve dört çekirdekli Vega No. 6'i tanıttı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2544 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim