Anlık Bildirim

Pantech Vega Iron 2, Snapdragon 805 yongasetli ilk akıllı telefon olabilir

Pantech Vega Iron 2, Snapdragon 805 yongasetli ilk akıllı telefon olabilir

MWC 2014 etkinliğinde Qualcomm'un mevcut mimari içerisinde en güçlü yongaseti Snapdragon 801'den güç alan pek çok amiral gemi modeline rastlamıştık. Ancak mobil cihaz pazarında en güçlü olma iddiasını taşıyan Snapdragon 805 yongasetinin ilk olarak hangi cihaz kullanılacağı açıklanmış değil.

Otoriteler 25 Mart tarihinde lanse edilecek yeni HTC One modelinden bir atak beklerken, Güney Kore pazarından da bir sürpriz hamle gelebilir. 

Japon kaynaklara göre Pantech firmasının Vega Iron 2 modeli Snapdragon 805 yongasetini taşıyan ilk akıllı telefon olacak. Kaynaklar modelden bazı görselleri de internete sızdırırken, 5.5 içnlik Full HD ekran, 13MP çözünürlükte arka kamera, 3MP çözünürlükte ön kamera, 2GB RAM, 32GB/64GB depolama kapasitesi, Android 4.4 KitKat ve 2800mAH gücünde batarya olacağını iddia ediyor. 

Güney Kore'nin önemli mobil cihaz üretilcileri arasında yer alan Pantech, genelde sadece kendi ülkesinde cihaz satışı yapmaktaydı. Ancak Vega Iron 2 ile birlikte global pazarlara da açılacağı belirtiliyor. Böylece Vega Iron 2 global olarak da Snapdragon 805 yongasetli ilk akıllı telefon olacak.

Snapdragon 805 geçen yıl lanse edilmişti ve 4 Krait 450 çekirdeği ve Adreno 420 grafik birimi ile şu anki nesle göre önemli oranda performans artışı ve enerji tasarrufu getiriyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12575 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim