Anlık Bildirim

Parallels Access Android için yayınlandı, iOS tarafında güncellendi

Apple App Store üzerinde 2013 Eylül ayında kullanıma sunulan ve Windows ile Mac yazılımlarının iPad üzerinden kullanılmasına imkan tanıyan Parallels Access uygulaması, Android için yayınlandı ve iOS tarafında 2.0 sürümüne güncellendi.

3G / LTE ya da Wi-Fi kablosuz bağlantı teknolojileriyle Windows veya Mac bilgisayarlara kurulan program üzerinden bağlantı kuran Parallels Access, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), Apple iWork (Keynote, Pages, Numbers), Internet Explorer, Adobe Photoshop ya da benzer diğer uygulamaların iPad bünyesinde kullanılmasına imkan tanıyabiliyor. İlk 14 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabilen uygulama, iOS tarafında yayınlanan 2.0 sürümüyle ise artık iPad yanında iPhone ile iPod Touch modelleriyle de kullanılabiliyor. Bu güncelleme ile aynı zamanda ekran çözünürlüğünün değiştirilmesi, yeni dosya yöneticisi, bağlı bilgisayarların uyandırılması, Facebook temelli giriş ve birçok diğer geliştirmeye kavuşan Parallels Access, Android 4.0.3 üzeri cihazlar için hazırlanan sürümüyle de kapsamını ciddi oranda genişletmiş durumda.

Ücretsiz olarak sunulan Parallels Access uygulamasına iOS için buradan, Android içinse buradan ulaşabilirsiniz. Uygulamanın tüm özelliklerini 5 bilgisayara kadar kullanmak için yıllık 19,99$ ödemek gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim