Anlık Bildirim

Platformlar arası fotoğraf ve video aktarımı için hazırlanan iOS uyumlu PhotoSync büyük bir güncelleme aldı

Platformlar arası fotoğraf ve video aktarımı için hazırlanan iOS uyumlu PhotoSync büyük bir güncelleme aldı
 
Touchbyte tarafından farklı platformlar arasında fotoğraf ve video aktarımı için hazırlanan iOS uyumlu PhotoSync uygulaması, birçok yeni özellik kazandığı 3.0 kodlu son sürümüne güncellendi.
Modern bir arayüz ile hazırlanan PhotoSync, aynı kablosuz ağa bağlı iPhone, iPad, OSX ya da Windows işletim sistemli bilgisayar arasında video ve fotoğraf aktarımı noktasında göre yapıyor. Bu yapısıyla fotoğraf ve videoların yedeklenmesi için de kullanılabilen uygulama, aynı zamanda Dropbox, Google Drive, Flickr, Facebook, OneDrive, SmugMug, SugarSync veya Zenfolio gibi popüler ağları da aktif olarak kullanabiliyor.
Uygulama yayınlanan 3.0 sürümüyle ise Amazon Cloud Drive desteğine kavuşuyor, transfer sonrası fotoğraf ve videoları silebiliyor, iCloud fotoğraf kütüphanesi ile OSX'in yeni "Fotoğraflar" uygulamasına tam destek veriyor, iPhone 6 ile iPhone 6+ destekleri alıyor, alt kategoriler oluşturabiliyor, akıllı albümler hazırlayabiliyor, bünyesine ayrı olarak ekran görüntüleri bölümü ekleniyor, RAW + JPEG için geliştirmerler kazanıyor, aynı dosyayı birden fazla kez kopyalamayı önlüyor ve otomatik transfer için iBeacons aktif olarak kullanılabiliyor.
6,99 TL fiyat etiketiyle satılan PhotoSync uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim