Anlık Bildirim

Playstation 2 klasiği Onimusha, yeni nesil konsollara geliyor

Capcom, bir dönemlerin efsane oyunlarından Onimusha: Warlords'un yeni nesil konsollara geleceğini açıkladı. Oyunun 'remastered' versiyonu 2019'un başlarında çıkış yapacak.

Playstation 2 döneminin klasik yapımlarından olan Onimusha: Warlords, yeni nesil konsollar için duyuruldu. Yapımcı firma Capcom, oyunun yeniden elden geçirilmiş 'remastered' versiyonunun 2019'da PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını açıkladı.

İlk olarak 2001 yılında piyasaya sürülen Onimusha: Warlords, etkileyici oyun mekanikleri ve sinematik hikayesiyle döneminin en popüler oyunlarından birisi olmuştu. Feodal Japonya'da geçen oyun, dünya genelinde 2 milyondan fazla satış gerçekleştirmiş ve eleştirmenler tarafından da tam not almıştı.

Onimusha: Warlords ile büyük bir başarı elde eden Capcom, daha sonra serinin devam oyunlarını da çıkarmıştı. Ancak seri 2006'da piyasaya sürülen Onimusha: Dawn of Dreams ile birlikte sessliğe gömüldü. Capcom'un açıklamalarına göre 2017 itibarıyla Onimusha serisi toplamda 8 milyondan fazla satmış.

HD grafiklerle güncellenmiş Onimusha: Warlords Remastered, 15 Ocak 2019'da çıkışını gerçekleştirecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Bu oyunun ismini yıllardır arıyordum teşekkürler DH! küçükken oynadığım en iyi oyunlardan biri.
Yorumu gör »
skythunderr
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim