Anlık Bildirim

Point Grey'den dünyanın en küçük 4K kamerası


Yenilikçi endüstriyel dijital kameralarıyla tanınan Point Grey firması, 1080p çözünürlüklü webcam modelinin ardından 4K çözünürlükte yeni bir kamera ile görücüye çıktı.

Flea3 serisi USB 3.0 dijital kameralarına eklenen yeni model FL3-U3-88S2C adını taşıyor ve 4096 x 2160 piksel çözünürlükte fotoğrafları saniyede 21 kare / 185MB hızında aktarabiliyor.

Minik bir küpü andıran cihaz 29 x 29 x 30mm boyutlarında ve dünyanın en küçük 4K dijital kamerası olarak tanımlanıyor. Kamera 8.8MP çözünürlükte bir 4K2K sensör barındırıyor. Sony'nin arka aydınlatmalı CMOS mimarisini taşıyan Exmor R teknolojisi ve yeni IMX121 sensörü cihazda yerini almış. 8.8MP çözünürlükte 21 kare/saniye aktarım hızı kullanılırken, 1.3MP çözünürlükte 150 kare/saniye aktarım hızı kullanılıyor.

Bu sayede kuantum etkinliği artarken, gürültü azaltılıyor ve ortaya keskin ve yüksek kaliteli fotoğraflar çıkıyor. Cihazda güncellenebilir yazılım, güç, sıcaklık ve durum takibi gibi özellikler de bulunuyor.

Dahili bir depolama birimi olmayan kamera, görüntüleri doğrudan USB 3.0 yoluyla harici bilgisayarlara aktarıyor. Modelin fiyatı 945$ olarak belirlenmiş ve Point Grey üzerinden satışa sunulmuş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim