Anlık Bildirim

Prag sokaklarından futbola farklı bir bakış: Soccerinho

Prag sokaklarından futbola farklı bir bakış: Soccerinho
Pavel Platil adlı oyun stüdyosu tarafından mobil cihazlar için geliştirilen Soccerinho, Appstore'daki yerini aldı.

Futbol temalı bir skor yapma oyunu olan Soccerinho, üç boyutlu dünyasını birinci şahıs kamera açısı üzerinden yansıtıyor. Soccerinho, bu yönüyle diğer skor yapma oyunlarından ayrılarak farklı bir deneyim sunmayı başarıyor. Bizleri eski Prag sokaklarına götüren oyun, sokak aralarındaki derme çatma kalelere gol atmaya çalışan küçük bir çocuğun futbol tutkusunu konu alıyor.

Detaya indiğimizde çok da başarılı olmadığını gördüğümüz grafikler, genel anlamda tatmin edici bir deneyim sunuyor. Karakterin duygularını başarıyla yansıtan seslendirmeler, etrafta kimse olmasa bile sokağın canlılığını hissettiren ses efektleri gibi etkileyici bir duruş sergiliyor. Oyunun hafif tınılara sahip müzikleri ise, pek de akılda kalıcı türden değil. 

Jiroskop ve sanal butonlar yardımıyla sağlanan iki farklı kontrol şemasına sahip olan yapımda kontrollere alışmak zaman gerektiriyor. Ancak, kontrollere alışılsa bile Soccerinho'da gol atmak oldukça zor.

100'den fazla bölümde 40 saatin üzerinde bir oynanış süresi vaat eden yapımda 5 farklı hikaye ve 9 farklı mini oyun mobil oyuncuları bekliyor. Android platformu için de yayımlanacak olan Soccerinho'nun Lamborghini Aventador ödüllü bir yarışma düzenleyeceğini de belirtelim.

Çocukluğunu mahalle aralarında top oynayarak geçiren mobil oyunculara özellikle tavsiye ettiğimiz yapıma aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. Soccerinho, iOS 5.1 ve üzeri yazılıma sahip iPhone 4S, iPad 2, beşinci nesil iPod Touch ve üstü cihazlarda çalışmaktadır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim