Anlık Bildirim

'Razor: Salvation' için yeni tanıtım filmi yayınlandı


'Blowfish Studios' ve 'Crescent Moon Games' tarafından geliştirilen ‘Razor: Salvation’ için yeni tanıtım filmi yayınlandı.

Uzaylı istilasına uğramış bir dünyadan geriye kalan insanları kurtarmaya ve korumaya çalıştığımız oyunda uzaylılara karşı tüm gücümüzle direniyoruz. Sabit noktadan 360 derece görüş açısıyla oynanan bir Fps oyunu olan Razor: Salvation’da geliştirilebilir silahlar ve ekipmanlar da bulunuyor. Çevrimiçi olarak arkadaşlarımızla gruplar oluşturup uzaylı istilasına karşı direnerek diğer gruplarla da rekabet etmemize imkan verileceği belirtiliyor. ‘Razor: Salvation’ etkileyici hikayesi, farklı oyun yapısı, harika müzikleri ve kaliteli grafikleri ile eğlenceli vakit geçirmemizi sağlayacak gibi görünüyor. 

Facebook için beta versiyonu hali hazırda yayında olan oyun iOS platformu için de çıkış yapacak ancak Android platformuna çıkış yapıp yapmayacağı henüz belli değil. Yeni iPad’in retina ekran çözünürlüğünü destekleyecek olan oyun için kesin bir çıkış tarihi verilmese de yakın bir zaman içerisinde oyun severlerin beğenisine sunulacağı bildirildi.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3676 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim