Anlık Bildirim

Renk keşfini kolaylaştıran yeni Android uygulaması: Pixolor

Yeni kullanıma sunulan Android uygulaması Pixolor, tasarımcılar ya da geliştiricilerin telefonları üzerinde renk tanımlamasına imkan tanıyor. İlginç uygulama piksel tabanlı çalışma gösteriyor.
 
Renk keşfini kolaylaştıran yeni Android uygulaması: Pixolor
Embermitre adlı geliştirici tarafından Android işletim sistemli telefonlar için hazırlanan uygulamalardan Pixolor, Google Play Store üzerindeki yerini aldı.
İlginç bir çalışma yapısı bulunan ve daha çok geliştiriciler ile tasarımcılara hitap eden Pixolor, açıldığı zaman telefonlara dijital bir büyüteç getiriyor ve ekran üzerinde rahatlıkla hareket ettirilebilen bu büyüteç ile piksel seviyesinde renk seçimi gerçekleştirilebiliyor. Her pikselin renk kodunu detaylı bir şekilde gösterebilen uygulama, seçilen pikselin arayüz üstü koordinatlarını dahi verebiliyor ve önemli bir detay olarak alınan bir adet ekran görüntüsünden renk paletleri oluşturabiliyor.
Deneme periyodu bittikten sonra reklam göstermeyen başlayan Pixolor, özellikle belirtildiği kadarıyla alınan ekran görüntülerini telefon dışarısına çıkartmıyor ve çift parmak yakınlaşma gibi aşina olduğumuz kullanım tarzıyla yönetilebiliyor.
Ücretsiz olarak sunulan Pixolor'a aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim