Anlık Bildirim

Renkli ara yüzü üzerinden çocuklara insan vücudunu öğreten The Human Body by Tinybop isimli iOS uygulaması kullanıma sunuldu

Dört yaş ve üzeri çocuklar için hazırlanan The Human Body by Tinybop, iPhone, iPad ve iPod Touch (iOS 5.0 ve üzeri) modelleriyle uyumlu olarak çalışabiliyor. Hitap ettiği kesime uygun olarak oldukça renkli ve sade bir ara yüz ile hazırlanan uygulama, insan vücudunun bölümlerini farklı animasyonlar ile açıklayarak çok daha akılda kalıcı bir deneyim sunabiliyor. İçerisinde Türkçe dahil 50 farklı dil desteği bulunan The Human Body by Tinybop, belirtildiği üzere herhangi bir reklam ya da pazarlama içeriği barındırmıyor ve dahili soru sorma özelliği ile farklı uygulama sahipleri arasında etkileşim de kurulabiliyor.
Ayrıca içerisinde çoklu kullanıcı desteği ve kamera, mikrofon etkileşimi gibi özellikler de bulunan The Human Body by Tinybop, zengin içeriği nedeniyle 342 MB boyuta sahip. 1,79 TL fiyat etiketiyle satın alınabilen uygulamaya direkt olarak buradan ya da Apple App Store üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim