Anlık Bildirim

Rudy Huyn uygulamaları 15 milyon indirme sayısını geçti

Rudy Huyn uygulamaları 15 milyon indirme sayısını geçti

Kullanıcı sayısı diğer platformlara göre oldukça düşük kalan Windows Phone platformunda buna rağmen büyük ilgi gören bir geliştirici var ki  o da Rudy Huyn. 6 rakamı ile başlayan alternatif uygulamaları ile tanınan Huyn, indirme rakamı olarak da önemli bir başarı yakalamış durumda.

Resmi olarak ekosistemde bulunmayan uygulamaların alternatiflerini geliştirerek önemli bir boşluğu dolduran Rudy Huyn, toplamda 15 milyon indirme rakamına imza atmış durumda. Ekosisteme katkılarını Microsoft da görmüş olacak ki resmi Windows blogu geliştirici ile bir röportaj bile yapmış.

Rudy Huyn'un en çok ilgi gören uygulamaları sosyal ağ kategorisinde olanlar. Bu uygulamaların beğeni puanlamaları da yüksek. Wikipedia, TVShow gibi diğer uygulamalar ise çok fazla ilgi görmüyor. 

Huyn gelirini uygulama satışlarından ve reklam gösterimlerinden elde ediyor. Geliştirici gösterim başına 0.12$ kazanıyor. Uygulamaların milyonlarca gösterim sayısına ulaştığı düşünüldüğünde Huyn iyi bir meblağ elde ediyor. Öyle ki devamlı işini bırakarak sadece uygulama geliştirmeye yönlenmiş. 

Kullanıcı sayısı yüksek olan uygulamaları bir tarafa koyarsak diğer uygulamalar bu kadar fazla reklam geliri getirmiyor. Huyn bu nedenle uygulamalarını ücretsiz ve ücretli sürüm diye ayırıyor. Ücretsiz sürümdeki fonksiyonları yeterli bulmayan kullanıcılar ücretli sürüme geçiyor ve bu da Huyn için yeni gelir anlamına geliyor. 

Huyn uygulama gelliştirmenin Windows platformunda diğer platformlara göre daha kolay ve eğlenceli olduğunu belirtiyor. Huyn geliştiricilere bazı tavsiyelerde de bulunuyor. Örneğin farklı yayıncılardan gelen ve sürekli değişen reklam gösterimleri, yerel yayıncıların reklamlarına önem verme, yerel mağazada uygulamanın ön plana çıkması için Microsoft'tan destek alma bunlardan bazıları.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
818 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim