Anlık Bildirim

SAP Türkiye ve Medyasoft'tan İngilizce Eğitim Hediyeli ve Staj İmkanlı SAP Eğitim Kampanyası

SAP Yetkili Eğitim Merkezi olan Medyasoft kendine yatırım yapmak isteyen bireyler için çok özel bir "SAP Akademi Eğitim Kampanyası" başlattı

SAP Türkiye ve Medyasoft'tan
İngilizce Eğitim Hediyeli ve Staj İmkanlı
SAP Eğitim Kampanyası

SAP Türkiye ve Medyasoft, kariyerinde başarıyı hedefleyenler için İngilizce eğitim hediyeli ve staj imkanlı SAP eğitim kampanyası başlattı.

SAP Yetkili Eğitim Merkezi olan Medyasoft, SAP Türkiye  işbirliği ile kendine yatırım yapmak isteyen bireylere kariyer imkânı sağlıyor. Medyasoft, SAP Türkiye ile birlikte, SAP'nin ABAP ), Basis (NetWeaver ? Core Technology), BOBJ (BusinessObjects), CO (CO-Management Accounting), FI (Financial Accounting), HR (Human Resources), MM-SCM (Procurement), PP-SCM (Planning and Manifacturing) ve SD-SCM (Order Fullfillment) modülleri için SAP danışmanları yetiştirecek. Eğitim sonrasında adaylar, 2 ay süreli staj programına alınacak. Staj sonrasında uygun adaylar, belirlenen SAP iş ortaklarında çalışma fırsatı yakalayabilecek.

Medyasoft Eğitim Müdürü Hayrettin Üçüncü, "SAP Akademi eğitimlerinin Ağustos  ayında başlayacağını, yaklaşık 3 ay süreciğini ve eğitim sonunda katılımcıların SAP Danışman adayı olarak kurumlara yönlendirilebileceğini belirtti.

SAP Türkiye Eğitim Müdürü Nilgün Özkasap ise kampanyayı "SAP yazılımına yaptıkları yatırımın getirisini maksimize etmek isteyen şirketler için uygulama ve teknik alanlarda uygun çalışanlar seçmek önemlidir. SAP'nin yenilenmiş Akademi ve Sertifika programı, danışman adaylarının SAP çözümleri becerilerini değerlendirmek ve onaylamak için en ideal yoldur. Medyasoft ile birlikte yürüttüğümüz Akademi eğitimleri ile sektöre sertifikalı yeni danışmanlar kazandırmayı hedefliyoruz" şeklinde ifade etti.  Özkasap "Bu proje kapsamında akademi eğitimi sonrasında başarı gösteren katılımcıların SAP'nin iş ortakları tarafından sağlanacak staj süresince öğrendiklerini hayata geçirmeleri ve pratik yapma fırsatı bulmaları son derece önemlidir" dedi.
   
SAP Türkiye ve Medyasoft işbirliği ile düzenlenen SAP Akademi Eğitimi kapsamında; BASIS (Sistem), ABAP (Yazılım), PP (Üretim Planlama), MM (Malzeme Yönetimi), FI (Finans), CO (Maliyet Muhasebesi), CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi), BOBJ (İş Zekası) ve HR modül (İnsan Kaynakları) eğitimleri verilecek.

Eğitimlere Üniversitelerin Mühendislik, İşletme, İktisat, Matematik, İstatistik, Enformatik bölümlerini 2010 yılı yaz döneminde bitirecek olan öğrenciler ve daha önce mezun olmuş adaylar katılabiliyor.

Kariyerine yön vermek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olan SAP Akademi eğitimlerinde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Ayrıca katılımcılara 3 ay Dyned İngilizce eğitimi ve 1 günlük Proje Yönetimi ücretsiz olarak veriliyor.

Eğitim programı ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için www.medyasoft.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da 0212 273 02 02 nolu telefonu veya 0212 444 10 58 nolu çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim