Anlık Bildirim

Samsung, Apps Edge adında yeni bir yazılım paketi geliştiriyor

Geçen yıl sektörün ilk kenardan kavisli ekranı Galaxy Note Edge'yi piyasaya süren Samsung, Galaxy S6 Edge ile de bu trendi sürdürmek istediğini gösterdi. Kenardan kavisli ekran konseptini piyasaya kabul ettirdikten sonra sırada yazılım desteği var.

Firmanın yaptığı bir patent başvurusunda ortaya çıkan Apps Edge teknolojisi, uygulamaların kavisli ekrana göre optimize edilmesini ve bu kısmın en iyi şekilde kullanılmasını sağlayacak.

Patent teknolojinin sık kullanılan uygulamalara hızlı bir şekilde erişebilme imkanı vereceğini gösteriyor. Bu bakımdan kavisli ekran kısmına kısayol sistemi veya aktif görevler eklemek mümkün olacak. Zira bugüne kadar Edge serisinde kenar ekranları verimli bir şekilde kullanmak pek mümkün değildi. 

Apps Edge ile Samsung'un üçüncü taraf geliştiricilere daha fazla imkan sunacağı tahmin edilirken, ayrıca Edge uygulamaları için de muhtemelen Galaxy mağazasında ayrı bir bölüm faaliyete geçecek. Böylece Edge serisine olan ilginin artırılacağı ve bunun satışlara da yansıyacağı düşünülüyor. Ancak bunun hayata geçmesinin yıl sonunu bulabileceği belirtiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim