Anlık Bildirim

Samsung : Galaxy Gear'da kullanıcı tecrübesi açısından eksiklik var en yakın zamanda gidereceğiz

Samsung : Galaxy Gear'da kullanıcı tecrübesi açısından eksiklik var en yakın zamanda gidereceğiz

Samsung'un ay başında lansmanını yaptığı Galaxy Gear akıllı saati önemli özellikler sunmasına rağmen, özellikle batarya konusunda ağır eleştiriler aldı. Nihayet Samsung da bu eleştirileri kabul etmiş olacak ki bir nevi özür mahiyetinde bir açıklama geldi.

Güney Kore medyasına açıklama yapan bir Samsung sözcüsü, kullanıcı arayüzü ve kullanıcı tecrübesi gibi konularda Galaxy Gear modelinin eksik olduğunu kabuk ettiklerini, ancak bunu geliştirmek için yatırımlarını artıracaklarını dile getirdi. Bundan sonra Samsung ürünleri müşteri memnuniyeti konusunda daha iyi olacak.

Açıklamanın şimdiki Galaxy Gear modelini kapsayıp kapsamadığı bilinmiyor ancak tahminler Galaxy Gear 2 ile birlikte bahsedilen geliştirmelerin uygulanacağı yönünde. Zira ilk ürünün bir nevi tüketici nabzını yoklama hamlesi olduğu daha önce gündeme gelmişti.

Galaxy Gear'ın 299$'lık fiyatına yapılan savunma ise Ar-Ge masraflarının çıkarılması gerektiği. Genelde ilk ürünlerde maliyetlerin yüksek olması beklenen bir durum. Sonraki ürünlerde altyapı hazır olduğu için maliyet de düşüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1709 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim