Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note II'nin yeni renk seçenekleri ortaya çıktı: Kırmızı ve kahverengi

Eylül ayının sonuna doğru ''mermer beyazı'' ve ''titanyum grisi'' olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan Samsung Galaxy Note II, Güney Kore merkezli bir dergiden çekildiği söylenen fotoğrafta, şarap kırmızısına ve kehribar kahverengisine bürünmüş şekilde karşımıza çıktı. Daha önce Galaxy Note II'nin siyah renkli versiyonuna ait olduğu öne sürülen görsel internete sızdırılmıştı. Ancak sonradan bahsettiğimiz görselin, bir Samsung fanatiği tarafından hazırlandığı tespit edilmişti.
Samsung'un, yeni renk seçeneklerine sahip Galaxy Note II'yi, 8 ile 11 Ocak 2013 tarihleri arasında, Las Vegas'da düzenlecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2013) kapsamında teknoloji meraklılarına sergilemesi beklenirken, farklı renklerdeki modellerin Güney Kore pazarı dışına çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. Öte yandan Samsung'un, küresel pazara açılacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Bir önceki haberimizde de altını çizdiğimiz üzere, yeni renk seçeneklerinin devreye girmesiyle Galaxy Note II'nin satış hızı artabilir. 1-2 ay içinde Galaxy Note II'nin, dünya çapında 10 milyonluk satış barajını aşacağı tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1670 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim