Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S III'e meydan okuyan klon telefon: Full HD ekran, Tegra 3 ve 3500 mAh pil

Kopya cihazlarla sık sık gündeme gelen Çin merkezli elektronik üreticilerinin hedefinde bu defa da Samsung Galaxy S III. Çıktığı günden bu yana 20 milyondan fazla satarak önemli bir başarıya imza atan Galaxy S III'ü kopyalan Çinliler, donanım anlamında belki de şu ana kadar en iddialı klon cihza atmış durumdalar. Tasarım olarak Galaxy S III kadar HTC Sensation XL'e de benzeyen cihazın 4.5-inç büyüklüğündeki ekranı Full HD yani 1920  x 1080 piksel çözünürlük desteği sunan telefonun kasa kalınlığı ise 9.8mm.
Nvidia'nın dört çekirdekli Tegra 3 platformundan güç alan akıllı telefon, yüksek çözünürlüklü ekranı kadar bellek kapasitesi ve piliyle de dikkat çekecek gibi görünüyor. Üzerinde 2GB bellek ve 3500 mAh kapasiteli pil bulunan cihaz, bu açıdan bakıldığında kendi sınıfında en yüksek kapasiteli pile sahip cihaz olarak gösterilebilir zira bu ölçekte pil kullanan başka herhangi bir Tegra 3 cihaz bulunmuyor. Klon telefonu ilginç kılan bir başka detay ise kamerası zira 13 Megapiksellik bir kameraya sahip olan telefon, bu konuda LG'nin yakında piyasaya girecek Optimus G modeli ile aynı kulvarda yer alıyor. Ancak lens ve diğer detaylar bilinmediği için görüntü kalitesinden bahsetmek için henüz erken.
Satış fiyatı henüz belli olmayan bu cihazı pahalı bulacak Çinli kullanıcılar için aynı tasarım özelliklerine sahip olan ancak farklı olarak çift çekirdekli MT6577 işlemci ve 8MP kamera kullanan alternatif bir versiyonu daha hazırlanıyor. Çin cephesinden gelen markalı ve klon üretim cep telefonu haberleri gösteriyor ki ülkedeki elektronik üreticileri daha önce hiç olmadığı kadar iddialı ürünler ortaya koymaya başladılar. Şu an için engel teşkil eden en önemli nokta, klon cihazlar olmasa bile Xiaomi ve Meizu gibi firmalara ait ürünlerin uluslararası pazarlara giriş yapmamış olması. Ancak kimi uzmanlar, devasa Çin pazarını bu üreticiler için aynı zamanda anavatanları olması itibariyle en cazip alan olarak gösteriyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8117 kez okundu.
35 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim