Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Wide 2 (Galaxy J7 2017?) duyuruldu

Güney Kore’de bu hafta tanıtılan Samsung Galaxy Wide 2 akıllı telefon modeli global piyasalara Galaxy J7 2017 olarak çıkabilir. Model numarası buna işaret ediyor.

Samsung’un alt seviyedeki önemli akıllı telefon serilerinden Galaxy J7 için 2017 güncellemesi beklenirken, Güney Kore’den gelen haberler ilginç bir güncellemenin başladığına işaret ediyor.

İsim farklı

Samsung’un ülkesinde duyurduğu Galaxy Wide 2 adındaki yeni akıllı telefon görünüşte pek ilgili değil ancak model numarasına baktığımızda durum farklılaşıyor. Modelin numarası SM-J727S. Normalde bu seri Galaxy J7 modeline ait. Bu bakımdan modelin global pazarda Galaxy J7 2017 olarak tanıtılacağı tahmin ediliyor.

Geçen yıla göre yenilenmiş modelde büyük bir donanım geliştirmesi mevcut değil. 5.5 inçlik ekran 720p çözünürlük taşıyor ancak LCD tercih edilmiş. 2016 versiyonunda Super AMOLED ekran yer alıyordu. Telefona 8 çekirdekli bir işlemci hayat verirken 2GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite ile destekleniyor.

Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde bir kamera bulunan modelin bataryası da 3300mAh kapasiteli. Kasanın kalınlığı 8.6mm olurken işletim sistemi de Android 7.0 olmuş.

Galaxy J7 2017 modelinin öncekine göre biraz daha iyi özellikler taşıması bekleniyordu. Elbette fiyatı düşünüldüğünde bu özellikler çok da düşük değil. Samsung bazı ülkelerde donanımı değiştiriyor. Örneğin Full HD çözünürlük ve 3GB RAM seçeneği geçen yıl Asya Pasifik ülkelerine sunulmuştu. Bu yıl da aynısı olabilir ve ayrıca tasarım da farklılaşabilir. Galaxy Wide 2 modeli için Güney Kore’de istenen fiyat 265$ civarında.  
Samsung Galaxy Wide 2 (Galaxy J7 2017?) duyuruldu
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim